PERIS ALBENTOSA, Tomàs, 2019, Enciclopèdia del regadiu històric valencià. Infraestructures hidràuliques i distribució de l’aigua. - Calatayud Giner, Salvador (Agua y Territorio / Water and Landscape, 2023)
PERIS ALBENTOSA, Tomàs, 2019, Enciclopèdia del regadiu històric valencià. Infraestructures hidràuliques i distribució de l’aigua. Valencia, Generalitat Valenciana, Universitat de València, Academia Valenciana de la Llengua, Cátedra Demetrio Ribes y Acequia Real del Júcar, 774 págs. ISBN 978-84-482-6421-5.